News

Infok

10 kiemelt ajánlat szolgáltatásainkból, termékeinkből!

– ÚJ EGYÉNRE TERVEZETT és KIALAKÍTOTT FRIZURA Krizsán Győző mester közreműködésével.
– ÚJ HAJSZÍNTERVEZÉS, KIALAKÍTÁS kiemelt környezet és egészség kímélő termékkel.
– JAGUAR TC Meleg Ollós HAJVÁGÁS (hosszú hajra ajánlott).
– SEJTSZINTŰ HAJ ÚJJÁÉPÍTÉS (újdonság): aminosavakban gazdag, parabén és szulfát mentes regeneráló kúra, igénnbevett, érzékeny, töredezett hajra.
– FEJBŐRKEZELÉSEK nem csak férfiaknak. Hajnövekedést aktiváló, hajhullást, korpásodást, zsírosodást stoppoló.
– HAJ SZÍNTISZTÍTÁS a nem kívánt SÖTÉT, vagy VÖRÖS SZINEKTŐL, minőség javulással!
– TARTÓS HULLÁMOSÍTÁS proteint és ásványi anyagokat tartalmazó, kímélő szérummal.
– TARTÓS EGYENESÍTÉS- Brasil Cacau termék családdal. Garantált minőség javulással!
– HAJHOSSZABBÍTÁS- egyeztetés, tervezés, protesszionális kivitelezés.
– ARCFIATALÍTÁS, ránctalanítás- forradalmi újítás a Kozmetika iparban. Hierulonsav bevitelével egészen az írha rétegbe. Nehány kezelés után látványos feszesség. 30 perces kényeztető kezelés.
Hajvágás a professzionális JAGUAR TC MELEG ollóval Fodrászod a hajvágást wellness kezeléssé alakíthatja. Ha a hajadat a Jaguar TC -vel (ThermoCut -System) vágatod le, a hajvágás teljesen új értelmet nyer. Az olló éle, amivel a hajadat vágjuk, melegítve van. Így a vágással a hajvégeket lezárja és természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvességek belül maradnak, amely elősegíti a haj természetes regenerálódását. A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti hatásoktól, akkor a haj elveszíti fényét, erejét és szépségét. A wellnessu hajvágási mód a legnagyobb mértékben állítja vissza a haj eredeti állapotát azzal, hogy a hajvégeket lezárja. Azonnal látni és érezni fogod- hajad erősebb lett, szebb lett a fénye, ruganyosabb, kezelhetőbb, aktiválódik a haj önregeneráló képessége, eltűnnek a töredezett hajvégek.
Fejbőrkezelés (PH 5.5) A kezelés 20 perces, és két lépésből áll. A bőrtípusnak megfelelő 5 perces gyógy mosás, 10 perces hatóidővel, majd a szérum 5 perces gyógy bemasszírozása, Hajhullást megelőző időszakos kezelés, hajnövekedést aktiváló a különböző komponensek között a Sinergia Stima a sejtosztódás elősegítésével serkenti a sejtszintű anyagcserét és a szabad gyökökkel szembeni védő hatása révén támogatja a hajnövekedést. Faggyúmirigy normalizálas (zsíros hajra): rozmaring esszencia olajat, gyógyhatású zsályát és csalánt tartalmazó kezelés, mely egyensúlyba állítja a faggyútermelést. Vitalitást és puhaságot ajándékoz a hajnak, miközben kiemeli annak fényességét. Korpás hajra: speciális korpásódás elleni sampon és szérum, melynek egyensúlyt visszaállító, normalizáló hatása van.