arcfiatalítás, ránctalanítás

BYAS – Bionic Youth Activating System

A BYAS két rendkívül hatékony, egymással összhangban lévő hatómechanizmust egyesít: Egyrészt egy microcomputer vezérlésű kézi gépet, a Bionic Lifter-t, amely az iontoforézis által az értékes hatóanyagokat azokba a mélyebb rétegekbe is eljuttatja, ahol a bőr öregedési folyamatai mennek végbe, és ahova a hagyományos kozmetikai szerek nem jutnak el. Másrészt a speciális tengeri alga hatóanyag-összetevőket tartalmazó szérumokat és krémeket, amelyek az egyedülálló 3-fázis-hatórendszernek köszönhetően tökéletes összhangot alkotnak egymással.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását.

Természetesen gyengéd, rendkívül hatékony – szike és injekciók nélkül!

Ne költsön olyan krémekre feleslegesen, melyek csak a bőr felsőbb rétegeiben hatnak, mialatt a mélyebb rétegekben a bőr, alulról jövő, célzott hidratálást igényelne.

Ha láthatóan fiatalosabb külsőre vágyik, akkor használja a mostantól a BYAS rendszert.

A BYAS a jövő útja, amely hatékony megoldást jelent önnek, hogy arcbőrét fiatalsággal, ragyogással és sugárzó frissességgel tölte meg.

Bőrfiatalító iontoforézis
Arcbőrünk az idő múlásával öregedési folyamaton megy keresztül. Ennek során fokozatosan csökken a bőr feszessége. A bőr alatti izmok tónusának csökkenése egyre kifejezettebb ráncképződéshez vezet, amelyet súlyosbítanak a napfény okozta károsodások. A különböző káros szenvedélyek és betegségek ezt a hatást csak tovább erősítik. A bőr öregedési folyamatát nem lehet megállítani, de a megfelelő hatóanyagokkal és eljárásokkal le lehet lassítani. Ennek egyik hatékony formája a galvánárammal történő hatóanyagbevitel.
A galvánárammal kezelt bőrfelületeken az erek kitágulnak, fokozódik a vérkeringés. Jobb lesz a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, fokozódik a bomlástermékek elszállítása, javulnak a bőr funkciói. Az értágító hatásnak köszönhetően a hatóanyagok felszívódása többszörösére is felgyorsulhat.
Ideál – Reforméletmód magazin Celsus Kft.