News

Infok

GHD- Világ legjobb formázói

A ghd története
– Az ünnepelt és ikonikus ghd a maga ragyogó, magabiztos és előremutató módján van hatással a női hajformázásra.
– A stylistok és hírességek kedvenceként a ghd-t ‘a hajvilág Aston Martinjának’ tartják.
– Tizenhárom évvel a hajformázás 2001-ben történt forradalmasítása után, a ghd továbbra is hű marad alapítói elvéhez: a változás, átalakítás szelleméhez.
– A márka ma már a divatos hajformázók iparának élén teljesít, melyben a világ egyik legjobb márkájaként ismerik el.
– A ghd egyet jelent a stílussal, kifinomultsággal, és azokkal a termékekkel, amik megfelelnek a professzionális elvárásoknak.

Full Brush Range CMYK HR
Stílusmegőrzés és hosszabb hatás: tartsd a nedvességet a hajba zárva!
– Az állandó 185°C hővel való formázás a kulcsa a kevesebb hővel való formázásnak
– Finomítja és zárja a haj kutikuláit, növelve annak ellenállását a töredezéssel szemben
– Hosszabban tartó kinézetet kapunk, mert a haj erősebben áll ellen a párásodásnak, így nem sokkolja a találkozás az elemekkel
– Az állandó hővel történő formázás hatékonyabban finomítja és zárja a kutikulákat a verhetetlen ragyogásért
– Az optimális, 185˚C-os hőt állandóan használva egyetlen húzással megszelídíthető a legnagyobb kihívást jelentő haj is. Nem iskell előtte előkészítened a hajat!

ghd-eclipse-styler-full-set-2Core air lay down CMYK

Három kulcsösszetevője a ghd hővédő rendszernek
hővédő polimer, védelem a közvetlen hajformázáshoz
hővédő kondicionáló szer, védelem a hajszárítás okozta hajkiszáradástól
hővédő enzim, UV védelem a haj kifakulása ellen
ghd.styling

 

Bármilyen hosszú és vastagságú hajad van? Akkor a ghd gold lapformázót nagyon fogod szeretni! Nem is gondolnád, mennyi lehetőség van a hajadban! Randi vagy egy számodra nagyon fontos program előtt nem kell fodrászhoz rohangálnod és rettegned attól, hogy nem kapsz időpontot egy időigényes frizurakészítésre! A ghd gold-al otthon, a fürdőszobában is szalonminőségű hajkoronát készíthetsz magadnak! Ezzel a hajformázóval játék a hajformázás! Igen, még annak is, akinek még a fonat készítés is igazi kihívást jelent! Kreálj finom, lágy hullámokat vagy tökéletesen egyenes hajtincseket! Itt az idő, hogy felfedezd a számodra legmegfelelőbb stílust! Próbálgass bátran, nem kell attól tartanod, hogy a sok hajformázástól megég, tönkre megy a hajad, hiszen ghd hajformázód a legoptimálisabb hőfokkal dolgozik, a bekapcsolástól számított 15-20 másodpercen belül eléri a 185 fokot, amely bizonyítottan nem károsítja hajad szerkezetét!
Az eredmény? Selymes tapintású, ragyogó hajkorona, rengeteg bók és határozott, magabiztos fellépés!
A ghd gold univerzális feszültséggel bír – így a világ bármely pontján használhatod, a professzionális 2,7 méter hosszúságú tápkábellel pedig a maximális kényelem is biztosított. Ha sokat utazol, kipróbálhatnád az adott ország tradicionális hajviseletét is, a siker garantált! Hajformázásra fel!