Hajápolás

HAJTÖREDEZÉS ELLENI TERÁPIA

 

 

7.440 Ft
A hő erejét használva erősíti meg és állítja helyre a töredezett, száraz hajrészeket.

 

A TÖREDEZETT HAJ VÉGE – ADVANCED SPLIT END THERAPY
A ghd advanced split end therapy HŐ HATÁSÁRA AKTIVÁLÓDIK , hogy a sérült hajrészeket azonnal táplálja és erősítse, lágy érzetet és hosszan, akár 10 hajmosásig tartó csillogást biztosítva a hajnak.
A tudományosan kifejlesztett Termo Marine Bonding System™ – kötési rendszer egymáshoz köti a töredezett hajvégeket, azonnal regenerálva azokat, míg a Super Nutrient Complex tápanyagok különleges összetevői minden egyes szál körül VÉDŐRÉTEGET KÉPEZVE ÓVJÁK A HAJAT a mindennapos formázás és környezeti hatások jövőbeli káros hatásokat.
A tápanyagokban gazdag növényi eredetű óceáni fehérjék speciális keverékét a ghd hajformázó hője aktivizálja, így az már formázás közben TÁPLÁLJA ÉS ERŐSÍTI A SÉRÜLT VÉGEKET , lesimítva és lezárva azokat. Hatására a HAJ SOKKAL ERŐSEBBÉ ÉS SIMÁBBÁ VÁLIK , a feltöltött végek csillogó és egészséges hatást keltenek. A készítmény vörös hínárt (Hypnea musciformis) tartalmaz, melynek molekuláris felépítése hálószerű szövethez hasonlítható: ez erősíti a hajat, és fogja össze a töredezett végeket.
ÍGY HASZNÁLD: Hajmosás után, a már törölközőszáraz hajon – melyből a felesleges nedvességet már eltávolítottad – egy diónyi (kb. 10mg) terméket egyenletesen oszlass el. Alkalmazhatod az egész hajon, vagy csak a sérült részeken. Válaszd hajad külön tincsekbe – ghd kontyfésű segítségével – és szárítsd meg ghd air™ vagy aura™ hajszárítóddal. Ezután jöhet a hajformázás, ahol ghd platinum® vagy gold® stylereddel nem csak stílust adsz hajadnak, hanem az advanced split end therapy komplex hatóanyagait is hajadba zárod.
KISZERELÉS: 100ML