Hajszárítók

GHD AIR™ HAJSZÁRÍTÓ

38.700 Ft

 

Egyedülálló ionos technológiájával már a szárítás közben regenerálja és védi hajadat a kiszáradástól.
KÉSZÍTSD EL könnyen és gyorsan a megálmodott frizurát, még akkor is, ha nem vagy szakember. Kategóriájának legjobb professzionális hajszárítója: csendes, erőteljes, ergonomikus, gyorsan szárít. A ghd AIR-REL nem kell attól tartanod, hogy a tűzforró levegő miatt roncsolódik a haj: egyedülálló IONOS TECHNOLÓGIÁJÁVAL már szárítás közben regenerálja és védi a hajat a kiszáradástól, a nedvességet pedig a haj szerkezetébe zárja. Jó ha tudod, hogy az ionos technológia csökkenti a haj statikusságát, ezáltal frizurád csillogó, fényes, könnyen kezelhető lesz.

ERŐTELJES, 1800W-2100W-os motor biztosítja a magasnyomású légáramlatot, ezáltal a hajszárítás bizonyítottan 2X GYORSABB más, átlagos hajszárítónál. Az AIR cserélhető szűrője tervezésének köszönhetően, bizonyítottan 5 dB-el alacsonyabb zajszintű, mint versenytársai. ERGONOMIKUS kialakítása könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé, akár jobb-, akár balkezes vagy, mivel a kezelőgombok a markolat hátsó részén találhatóak. A motor optimális elhelyezkedése tökéletes KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGOT biztosít, ami nem erőlteti meg sem a csukló- sem a kéz izületeit. A RUGALMAS hajszárításról a két méretben megtalálható CSERÉLHETŐ FÚVÓKA, a változtatható hőmérséklet és sebesség, a cool shot gomb, valamint a 3 méteres hálózati kábel gondoskodik.

GHD AURA™ HAJSZÁRÍTÓ

53.900 Ft

 
Forradalmian új technológiai innovációknak köszönhetően, a ghd aura-val megismerheted a hajszárítás új korszakát.

BEMUTATKOZIK AZ ÚJ FORMÁZÓ HAJSZÁRÍTÓ
A HAJSZÁRÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA: ez a ghd AURA. Fejlett, egyedi technológiája révén már nem csak hajszárításra, de formázásra is használható. Biztosítja a valóban új szárítási és formázási élményt, létrehozva a legkiválóbb luxus-volument és a sima, ragyogóan fényes finisht a stílusnak. Az AURA olyan páratlan innovációkkal rendelkezik, melyek kétségkívül vetélytársai fölé emelik a professzionális hajszárítók piacán.

LAMINAIR™ technológia, melynek köszönhetően az AURA 42%-kal KONCENRÁLTABB levegőáramlásra képes, mint a többi hajszárító. Úgy képes egy adott szekcióra fújni a levegőt, hogy a többi hajtincs érintetlen marad, így kiemelkedően precíz végeredmény érhető el.

COOL-WALL™ technológia a forró levegő körül egy hűvös levegőből álló gyűrűt képez, mely a dupla fal segítségével a külső vázat és a fúvókát hűvös érintésűvé teszi, még hosszú használat után is. Ennek köszönhetően kivételesen kényelmes formázási és szárítási élményt nyújt. Ez az egyetlen hajszárító mellyel közvetlen közelről formázhatod a hajtöveket, ezáltal biztosítva a lenyűgöző volument.

ÚJ GENERÁCÓS, 1400W-1600W-OS MOTOR, mely 17%-al ENERGIATAKARÉKOSABB, 60%-al CSENDESEBB versenytársainál. Kisebb méretének és aerodinamikus kialakításának köszönhetően lehetővé teszi a jobb légáramlást.

ERGONOMIKUS kialakítása könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé, akár jobb-, akár balkezes vagy, mivel a kezelőgombok a markolat hátsó részén találhatóak. A motor optimális elhelyezkedése tökéletes KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGOT biztosít, ami nem erőlteti meg sem a csukló- sem a kéz izületeit. A RUGALMAS hajszárításról a különleges kialakítású fúvóka, a változtatható hőmérséklet és sebesség, a cool shot gomb, valamint a 4 méteres hálózati kábel gondoskodik.