Hajszárítók

GHD AIR™ HAJSZÁRÍTÓ

40500 Ft

 

Egyedülálló ionos technológiájával már a szárítás közben regenerálja és védi hajadat a kiszáradástól.
KÉSZÍTSD EL könnyen és gyorsan a megálmodott frizurát, még akkor is, ha nem vagy szakember. Kategóriájának legjobb professzionális hajszárítója: csendes, erőteljes, ergonomikus, gyorsan szárít. A ghd AIR-REL nem kell attól tartanod, hogy a tűzforró levegő miatt roncsolódik a haj: egyedülálló IONOS TECHNOLÓGIÁJÁVAL már szárítás közben regenerálja és védi a hajat a kiszáradástól, a nedvességet pedig a haj szerkezetébe zárja. Jó ha tudod, hogy az ionos technológia csökkenti a haj statikusságát, ezáltal frizurád csillogó, fényes, könnyen kezelhető lesz.

ERŐTELJES, 1800W-2100W-os motor biztosítja a magasnyomású légáramlatot, ezáltal a hajszárítás bizonyítottan 2X GYORSABB más, átlagos hajszárítónál. Az AIR cserélhető szűrője tervezésének köszönhetően, bizonyítottan 5 dB-el alacsonyabb zajszintű, mint versenytársai. ERGONOMIKUS kialakítása könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé, akár jobb-, akár balkezes vagy, mivel a kezelőgombok a markolat hátsó részén találhatóak. A motor optimális elhelyezkedése tökéletes KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGOT biztosít, ami nem erőlteti meg sem a csukló- sem a kéz izületeit. A RUGALMAS hajszárításról a két méretben megtalálható CSERÉLHETŐ FÚVÓKA, a változtatható hőmérséklet és sebesség, a cool shot gomb, valamint a 3 méteres hálózati kábel gondoskodik.

GHD AIR® HAJSZÁRTÓ KÉSZLET

49900 Ft

 

Minden, ami a tökéletes hajszárításhoz szükséges!

PROFESSZIONÁLIS BEFEJEZÉS, AKÁR 2X GYORSABBAN

Búcsúzz el a lapos, gubancos hajtól, végre itt az új ghd air® hajszárító készlet! A díjnyertes ghd air® hajszárító szupererős motorjával és ionos technológiájával fele annyi idő alatt varázsolhatsz szalon-szépségű frizurát magadnak, mint az átlagos hajszárítókkal. A ghd air® diffúzorával könnyedén adhatsz volument vagy hullámokat hajadnak, a széles precíziós fúvókával pedig tökéletesen formázhatsz bármilyen stílust magadnak: segítségül még két ghd csipeszt is csempésztünk a készletbe. A 3-as (45mm-es) ghd Kerámia Körkefe segítségével könyedén emelheted meg hajad a töveknél a legtökéletesebb szárítási eredményért.

GHD AIR® DIFFÚZOR

5900 Ft

 

ghd air® hajszárítód legnélkülözhetetlenebb kiegészítője

AIR® DIFFÚZOR: GÖNDÖR FÜRTÖK, HULLÁMOK ÉS TELT HAJ

Fokozd ghd air® hajszárítód sokoldalúságát ezzel az okos kiegészítővel és kreálj könnyedén tökéletes fürtöket, hullámokat már szárítás közben! Lágyan dús frizurát szeretnél? Emeld meg szárítás közben frizurád, vagy válaszd szét szekciókra és hullámosítsd a klasszikus göndör hatás kedvéért! Egyenesebb típusú a hajad? Próbáld ki a lazább természetes hullámokat! A GHD AIR® DIFFÚZOR vezető stylistok segítségével lett megtervezve, hogy minden alkalommal szalon minőségű frizurát varázsolhass magadnak! Kizárólag ghd air® hajszárítóval kompatibilis.