Kezelések

Ha egy dologban egyetérthetünk, az az, hogy a világosítás nem tesz jót a hajnak. Mindannyian tanúi lehettünk már száraz, törékeny tincseknek, amelyeket a haj világosítása okozott. Ez probléma, ha szőkébb szeretnél lenni, vagy kipróbálnád a mostanában trendi pasztellszíneket. Viszont egy új, OLAPLEX nevű technológiának köszönhetően a világosítás okozta és általános hajroncsolódás már a múlté.

OLAPLEX

Létezik olyan szer, amely nemcsak a haj felső rétegeiben, hanem a belsejében is olaplex-kezelesdolgozik?

Igen! Az OLAPLEX!

 

Mitől jó ?

Az olaplex a haj szerkezetét építi újjá. A Olaplex a károsodás alapvető okát szűnteti meg, hozza helyre!
Ez egy hajszerkezet javító, kötés sokszorosító rendszer.
Ez az első és jelenleg az egyetlen olyan szer,
amely megsokszorozza a hajban levő kötéseket és összeköti a már felbomlott és sérült kötéseket is.
Nem mosódik ki a hajból!

 

Önálló kezelése

Nemcsak festett, hanem olyan natúr hajakon is alkalmazható, amelyek túlzott fizikai hatásnak (fésülés) voltak kitéve, vagy az állandó hajvasalás, hajsütés miatt váltak töredezetté. Szuper kezelés, mikor a nap, a sósvíz és az UV sugarak kiszárították a hajat. Már az első kezelés után látványos az eredmény! Az OLAPLEX a valós megoldás a fénytelen, matt hajakra!

Nem zsírosítja, vagy nehezíti el a hajat
Haj kezelés után: egészségesebb, erősebb, fényesebb, rugalmasabb, ellenállóbb.

 

 

SALON EXCLUSIVE

KEVIN.MURPHY intenzív szalonkezelések
A természet legjava, a bőrápolás technológiai összetevőivel!blackframe-masolata
Molekuláris szinten kifejtett hatása által garantáltan javul a haj textúrája, természetes fénye és nedvesség tartalma, valamint a haj és a fejbőr általános egészségi állapota. Kezeléseink kozmetikai minőségű ápolást nyújtanak a haj és a fejbőr számára.
Az AHA savak lehámlasztják az elhalt, száraz, durva részecskéket és a kezelések pótolják az elvesztett nedvességet és erőt, garantálva a puha tapintású és csillogó hajat.
Válasszon igénye szerint intenzív kezeléseink közül,
vagy kényeztesse haját és fejbőrét kozmetikai ápolást nyújtó
KEVIN.MURPHY EXPERIENCE kezeléssel.

 

INTENZÍV SZALONKEZELÉSEK

TREAT.ME MOISTURE
Intenzív hidratáló kúra dehidratált, göndör vagy kémiailag kezelt hajra. Adj súlytalan hidratálást, fényt és lágyságot a hajadnak ezzel a személyre szabott szalonkezeléssel. Az értékes olajok és növényi kivonatok nem csak hidratálják, de regenerálják és átalakítják, de a hajszálak belsejéből indulva újra is építik a hajat. A kezelés során, anélkül, hogy elnehezedne, újra kezelhetővé és élettelivé válik a haj.
TREAT.ME STRENGTH
Intenzív hajkötésjavító kúra gyenge, kimerült hajra, mely rideg, törékeny és károsodott. Fehérjék és aminosavak megfelelő kombinációjának segítségével helyreállítja a haj erejét, vastagságát és rugalmasságát. Ez a speciális kezelés gyenge, töredezett, vagy károsodott haj esetén ajánlott. A haj visszanyeri életerejét, simává és rugalmasabbá válik, erővel töltődik fel, így ellensúlyozva a mindennapok igénybevételeit.