Kezelések

SALON EXCLUSIVE

KEVIN.MURPHY intenzív szalonkezelések
A természet legjava, a bőrápolás technológiai összetevőivel!blackframe-masolata
Molekuláris szinten kifejtett hatása által garantáltan javul a haj textúrája, természetes fénye és nedvesség tartalma, valamint a haj és a fejbőr általános egészségi állapota. Kezeléseink kozmetikai minőségű ápolást nyújtanak a haj és a fejbőr számára.
Az AHA savak lehámlasztják az elhalt, száraz, durva részecskéket és a kezelések pótolják az elvesztett nedvességet és erőt, garantálva a puha tapintású és csillogó hajat.
Válasszon igénye szerint intenzív kezeléseink közül,
vagy kényeztesse haját és fejbőrét kozmetikai ápolást nyújtó
KEVIN.MURPHY EXPERIENCE kezeléssel.

 

INTENZÍV SZALONKEZELÉSEK

TREAT.ME MOISTURE
Intenzív hidratáló kúra dehidratált, göndör vagy kémiailag kezelt hajra. Adj súlytalan hidratálást, fényt és lágyságot a hajadnak ezzel a személyre szabott szalonkezeléssel. Az értékes olajok és növényi kivonatok nem csak hidratálják, de regenerálják és átalakítják, de a hajszálak belsejéből indulva újra is építik a hajat. A kezelés során, anélkül, hogy elnehezedne, újra kezelhetővé és élettelivé válik a haj.
TREAT.ME STRENGTH
Intenzív hajkötésjavító kúra gyenge, kimerült hajra, mely rideg, törékeny és károsodott. Fehérjék és aminosavak megfelelő kombinációjának segítségével helyreállítja a haj erejét, vastagságát és rugalmasságát. Ez a speciális kezelés gyenge, töredezett, vagy károsodott haj esetén ajánlott. A haj visszanyeri életerejét, simává és rugalmasabbá válik, erővel töltődik fel, így ellensúlyozva a mindennapok igénybevételeit.