News

Infok

Miss Alpok Adria Szépségverseny & Megye Szépe Országos Döntő 2019

A versenyt megelőzően a 13 döntős lány egy fotózáson vett részt, ahol Timár Edit ( KRI-SAN STUDIO ) készítette a frizurákat.

A fotókat – Morvai Tamás készítette.

2019 Június 2 – án megrendezésre került a Miss Alpok Adria Szépségverseny & Megye Szépe Országos Döntő, ahol 13 gyönyörű lány szállt versenybe a címért.
A lányok frizuráit KRI-SAN STUDIO fodrászai készítették: Krizsán Győző, Timár Edit, Vaclavek Veronika és

I. helyezett: Éva 18 éves, Zala megyét képviselte a versenyen. Pedagógiai szakos tanulóként végzett, az ELTE Savária Egyetem tanítói szakára jelentkezett. Ezzel kapcsolatos szakmai versenyen is részt vett. Szabadidejében: fut, lovagol és konditerembe jár, modellkedik.

II. helyezett: Dominika 20 éves, Győrben él. Most végzett egy két tannyelvű gimnáziumban. Mivel fontos számára az otthon és a rendezettség, ezért belsőépítész szeretne lenni. Több éve a modellszakmában dolgozik.

III. helyezett: Barbara 22 éves, Pécsről érkezett, Baranya megyét képviseli a versenyen. A Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karának a hallgatója. Amíg fiatal addig szeretné kihasználni a modellkedés adta lehetőségeket. 
Szabadidejében szeret olvasni, sportolni, előadásokra járni, ahol bővíteni tudja látókörét és emberi kapcsolatait. Kiskora óta verseny táncolt.

Minden lánynak Gratulálunk és további sok sikert kívánunk.