Styling

A ghd hajformázó- és ápoló termékek a MAGAS FOKÚ HŐVÉDELEMNEK köszönhetően formázás, göndörítés és szárítás közben is ÓVJÁK HAJAD. Minden STYLE termékben megtalálható a ghd HŐVÉDŐ RENDSZERE, mely három kulcsösszetevőből áll. HŐVÉDŐ POLIMER védelem a közvetlen hajformázáshoz; HŐVÉDŐ KONDÍCIONÁLÓ védelem a hajszárítás okozta kiszáradástól; HŐVÉDŐ ENZIM UV védelem a haj kifakulása ellen. Nincs szükséged többre, mint a ghd alapvető STYLE termékeire, bármilyen frizurát is szeretnél.

 

 

 

CSILLOGÓ FINISH SPRAY

3.800 Ft
Könnyű hajfény-permet, mely azonnali egészséges csillogást ad a hajadnak. A ragyogó, tökéletes végeredményért!

KÁPRÁZATOSAN CSILLOGÓ HATÁS

A LEGJOBB ahhoz, hogy káprázatosan csillogó hatást érj el a hajadon és megszüntesd a zavaró statikusságot hajtípustól függetlenül. Egészséges, fényesen ragyogó hatást és kellemes, finom illatot ad a hajnak.

ÍGY HASZNÁLD: Fújd a már elkészült frizurádra kb. 30 cm távolságból, hogy kiemeld a szépségét.
STÍLUS TIPP: Az igazán puha tapintású hajért ne közvetlenül a hajra, hanem inkább a kezedre vagy a fésűdre fújd és úgy dolgozd bele a hajadba.
KISZERELÉSE: 100 ml

 

 

EGYENESÍTŐ & HAJFORMÁZÓ KRÉM

4.200 Ft
Ápolás és simító hatás, melytől még a makacs haj is könnyen kezelhetővé válik!

SZELÍDÍTSD MEG RAKONCÁTLAN TINCSEID

A LEGJOBB ahhoz, hogy könnyedén kisimítsd vastag szálú, hullámos vagy göndör hajad, anélkül, hogy elnehezítené és ragacsos lenne a tapintása. Vedd át az irányítást a kezelhetetlen, göndör fürtjeid felett, diktáld Te a stílust! Minden egyes használatnál nem csak hogy simává teszi, kiegyenesíti a hajad, de véd a hő okozta károsodástól is.

ÍGY HASZNÁLD: NKenj az enyhén vizes hajadra szárítás előtt 3-5 adag krémet a tubusból. A szükséges mennyiség a hajad hosszához mérten változhat.
STÍLUS TIPP: Egyenesítsd ki hajadat a nap bármely szakában, úgy, hogy eldogozol a tincsekben egy kis mennyiséget a krémből!
KISZERELÉSE: 120 ml

 

 

EGYENESÍTŐ SPRAY

4.200 Ft
Könnyebb egyenesítés, tartósabb eredmény!

TÖKÉLETESEN SIMA ÉS EGYENES HAJ

A LEGJOBB arra hogy hosszan tartó egyenes hajat készíts, segít a haj kiegyenesítésében anélkül, hogy a frizurát lelapítaná. A végeredmény elegánsan tartós, fényes és puha tincsek.

ÍGY HASZNÁLD: Normál és vékony hajra. Fújj az enyhén vizes hajadra szárítás előtt 4-6-szor, vagy pedig száraz hajadra formázás előtt! A szükséges mennyiség a hajad hosszához mérten változhat.
STÍLUS TIPP: Frissítsd fel a stílusodat két hajmosás között úgy, hogy száraz hajadra fújsz egy keveset, majd kiegyenesíted a tincseket!
KISZERELÉSE: 120 ml

 

 

FINAL RÖGZÍTŐ SPRAY

4.200 Ft
Azért, hogy a frizurád a helyén maradjon! Rugalmas, megbízható tartást ad minden hajstílusodnak.

SZILÁRD, DE RUGALMAS TARTÁS: AHOGY TE SZERETNÉD

A LEGJOBB ahhoz, hogy tartást adj a hajkoronádnak; megelőzd, hogy göndör, hullámos hajad kiegyenesedjen, vagy az egyenes tincseid összeugorjanak. A ghd FIXÁLÓ SPRAY VÍZÁLLÓ VÉDŐRÉTEGÉNEK köszönhetően megvédi a hajat a nedvességtől, párától, egyben tartja a frizurát időjárástól függetlenül. A kiálló hajszálakat lesimítja, így tökéletes megjelenést garantál! Biztos és rugalmas tartást ad az elkészült frizurának. Minden hajtípusra alkalmas.

ÍGY HASZNÁLD: Fújd bőségesen, 30 cm távolságból hajadra a hosszan tartó hatásért!
STÍLUS TIPP: Ahhoz, hogy gyorsan feldobd kicsit a frizurádat, hajolj előre, hajtsd le a fejedet és fújd a spray-t a hajtöveidre. Várj pár másodpercet, majd formázd meg a frizurádat!
KISZERELÉSE: 400 ml / 75ml

 

 

GÖNDÖR TARTÁS SPRAY

4.200 Ft
Legyenek akár egy hétig tartó loknijaid és hullámaid! Kifésülés után is megmaradó hullámok! Próbáld ki!

ENGEDD SZABADJÁRA GÖNDÖR FÜRTJEID

A LEGJOBB ahhoz, hogy hosszan tartó hullámokat készíts magadnak. Különleges memória formulájának köszönhetően a göndör és hullámos stílus szabadon variálható, hiszen bármikor visszaalakítható a megváltoztatott frizura. Minden hajtípusra alkalmas.

ÍGY HASZNÁLD: Ragadj meg egy tincset és fújd rá a spray-t a tövétől a végéig. Ezt követően fésüld át, utána pedig használd a ghd hajformázót. Nem csak göndör fürtöket, de laza hullámokat, loknikat is készíthetsz vele. Csak száraz hajon alkalmazd !
STÍLUS TIPP: Minél nagyobb tinccsel dolgozol, annál kevésbé lesz tartósan göndör és hullámos.
KISZERELÉSE: 120ml

 

 

HAJTŐEMELŐ SPRAY

3.800 Ft
Alkoss azonnali dús hatást minden frizurádhoz! Drámai volumen már a hajtövektől.

TARTÁS ÉS VOLUMEN, A HAJTÖVEKTŐL KEZDVE

A LEGJOBB hajtőemeléshez, nagyobb volumen eléréséhez vékony szálú hajon, a hajtövek megerősítéséhez további formázás előtt, illetve a lelapult gyengének tűnő haj látszatának elkerüléséhez. Mondj búcsút a lapos hajtöveknek! Minden hajtípusra alkalmas.

ÍGY HASZNÁLD: Enyhén vizes hajtincseid tövébe nyomj egy keveset belőle, majd utána körkefével szárítsd ki a hajad!
STÍLUS TIPP: A gyors dús hatásért lehajtott fejjel hajolj előre, fújj egy keveset a hajtövekre, majd szárítsd meg hajszárítóval!
KISZERELÉSE: 100 ml

 

 

HŐVÉDŐ SPRAY

4.200 Ft
Megóvja hajadat a hőtől, ami hajformázás közben éri. ghd Heat Protection System – csúcsfejlesztésű védelem a hajadnak!

ENÉLKÜL NE FORMÁZD A HAJAD

A LEGJOBB ahhoz, hogy láthatatlan akadályt gördítsen minden hő okozta kár elé, legyen szó hajszárításról, vagy -formázásról. Fújd nedves vagy száraz hajra, és a védelem garantált. Minden hajtípusra alkalmas, használata során a haj könnyebb, puhább érzetűvé válik.

ÍGY HASZNÁLD: Fújd törölközőszáraz hajadra a tövektől egészen a végekig (6-8 fújás ajánlott középhosszú haj esetén), majd fésüld át, mielőtt hajszárítóval formáznád. Nyugodtan kombinálhatod más formázó termékekkel, így elérve a megálmodott frizurát.
STÍLUS TIPP: Ha más termékekkel együtt használod, először érdemes a hővédő spray-t felvinni a hajadra!
KISZERELÉSE: 120ml

 

 

SIMÍTÓ & BEFEJEZŐ SZÉRUM

4.200 Ft
A hajformázás tökéletes befejezése! Simává, fényessé, egészségessé varázsolja a tincseidet, és megzabolázza kósza hajszálaidat.

BEFEJEZÉSÜL AZONNALI RAGYOGÁS

A LEGJOBB hogy csillogóvá varázsolja egyenes hajadat, vagy megszelídítse rakoncátlan fürtjeidet, hullámaidat és elrejtse a töredezett, száraz hajvégeket. Egy KÖNNYED LUXUS MINŐSÉGŰ befejező szérum, mely határozottan selymes és kifejező finisht kölcsönöz a hajnak.

ÍGY HASZNÁLD: Száraz tenyereden eloszlatva masszírozd be a szérumot a már kész frizurád hajvégeibe, és a haj alsó területére, gondosan ügyelve hogy a hajtövekhez már ne kerüljön belőle.
STÍLUS TIPP: Göndör, durva, vagy töredezett haj extra simaságáért használj egy kevés szérumot a még nedves hajadon, ezután formázd és szárítsd a szokásos módon. Ha más formázó terméket is használsz a frizurádhoz, a szérum legyen az utolsó amit felviszel, utána kezdheted a szárítást.
KISZERELÉSE: 30ml

 

 

TOTÁLIS HAJDÚSÍTÓ HAB

4.500 Ft
Hosszan tartó volument ad minden frizurának, hajtípustól függetlenül. Legyen mostantól minden nap drámaian dús hajkoronád!

A TOTÁLIS DÚS HATÁS

A LEGJOBB ahhoz, hogy tartást adjon a frizurának, megemelje a hajtöveket és volument adjon még a vékonyabb szálú hajnak is. Hosszan tartó dús hatás a hajtövektől a hajvégekig. Megőrzi a haj nedvességtartalmát a szárítás alatt, így a haj csodásabb, teltebb érzetű lesz. Minden hajtípusra alkalmas.

ÍGY HASZNÁLD: Szárítás előtt törölközöszáraz hajadon egyenletesen oszlass el a hajtőtől a hajvégekig 2-4 adag hajhabot.
STÍLUS TIPP: Használat előtt azért itasd fel a hajadból a vizet egy törölköző segítségével, mert a túl nedves haj hígítja a terméket, és kevésbé hatékonnyá teheti azt.
KISZERELÉSE: 200ml