Vastag / durva haj ápolása

SMOOTH.AGAIN.WASH

6599 Ft / 250ml

​Puhító sampon durva, vastagszálú hajra.

A Monoi olaj táplál, ápol és védi a hajat.

A Monoi olajat, melyet a polinéziai emberek sok sok éve használnak rendkívül előnyös hatásai miatt,

a Tiaré virág (Gardénia) szirmainak kókusz olajban való áztatásával hozzák létre.

Ez az időtlen rituálé úgy kezdődik, hogy kézzel kiválogatják a virágokat és kókuszolajjal keverik össze a szétmállott virágokat. A polinéziaiaknak rengeteg Monoi olajjal kapcsolatos rituáléjuk létezik, kezdve a védelmi ceremóniáktól egészen a bőr és haj ápolásáig – mind a mennyei illatra és az olaj védő, puhító és illatosító hatására kihegyezve.

A murumuru vaj súlytalan védőréteget képez a hajon, növelve annak fényét, míg a napraforgómag kivonat puhábbá, fényesebbé és erősebbé teszi a hajat.

TULAJDONSÁGOK

 • Szulfát- és parabénmentes
 • Puhává teszi a hajat
 • Tápláló
 • Erősít
 • Színvédő
 • Védelmet nyújt

ÖSSZETEVŐK

Napraforgómag olaj: E vitaminban és olajsavban gazdag, hogy puhítsa
és nyugtassa a hajat.
Murumuru vaj: hidro-lipid egyensúlyt ad, ami hidratáltabbá és fényesebbé teszi a hajat. Esszenciális zsírsavakban gazdag, hogy kiegyenlítse a haj puhaságát.
Olivaolaj: Leutánozza a hajban lévő olajokat, így véd a hőtől és egyéb káros hatásoktól.

SMOOTH.AGAIN.RINSE

6699 Ft / 250ml

Puhító balzsam durva, vastag szálú haj ápolásához

Ion alapú kationos technológiát használva a Keratin fehérjét továbbfejlesztettük, hogy leutánozza a hajban lévő fehérjék szerkezetét, így pontosan ott hat, ahol szükség van rá.
A kakaó mag vaj természetes védőréteget képez a hajon, így védi
a sérült hajvégeket és ápolja a fejbőrt.

TULAJDONSÁGOK

 • Szulfát- és parabénmentes
 • Kisimítja a hajat
 • Hidratál
 • Rugalmasságot és fényt ad a hajnak Vastag, vagy durva szálú, festett hajra.

ÖSSZETEVŐK

Biomimetikus Keratin fehérje: Célzott védelmet nyújt a töredezett, sérült hajnak és erősebbé, fényesebbé teszi azt.
Brazil dió olaj: természetes A vitamin forrás. Antioxidáns és a sejtmegújulást segítő összetevő, amely egyenletessé teszi a hajszálakat, és fokozza a haj rugalmasságát, és fényt ad a hajnak.
Kakaó mag vaj: Puhábbá, fényesebbé teszi a hajat, javítja a haj rugalmasságát.

SMOOTH.AGAIN

8599 Ft / 200ml

Hajegyenesítő, simító pakolás a hajvégek szöszösödésének és pöndörödésének kezelésére.

Az ápoló és hajformázó termékcsalád tagjaként a SMOOTH.AGAIN kettős célt szolgál: Kisimítja a hajszálakat és tápláló összetevői révén puhává, selymes tapintásúvá teszi a hajat, illetve mint egy pakolás, ápolja is azt. A hozzáadott hővédelemnek köszönhetően védi a hajat a formázás során, 220C-ig. Nyomj egy kisebb adagot a kezedbe, oszlasd el a kezedben, majd vidd fel vizes hajra. Szárítás közben, érezni fogod, hogy a hajad puha és kezelhetővé vált. Vastag, göndör vagy hullámos hajra javasoljuk. Immortelle eszenciális olajat, majomkenyérfa-mag olajat orchidea és lótuszvirág kivonatot tartalmaz.

TULAJDONSÁGOK

 • Szulfát- és parabénmentes
 • Hidratálja a hajat
 • Simító és göndörödés gátló
 • Hővédelemmel rendelkezik Sejmes tapintású lesz a haj
 • Hajformázáshoz önmagában is használható

ÖSSZETEVŐK

Cupuacu(KOO-POO-AH-SUE) mag vaj: Brazíliából származó növényi kivonat, mely azon túl, hogy hidratálja, táplálja és fényt ad a hajnak, puhává és egyenessé teszi miközben természetes védelmet is biztosít.
Lótusz virág kivonat: Rendkívül nyugtató bőrápoló, mely puhává és rugalmassá teszi a hajat. A lótusz virág kivonat regenerálja, gyógyítja, megtisztítja, egyensúlyba hozza és finomítja hajszerkezet . A vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a lótusz virág olaj hasznosnak bizonyulhat a szürke haja megelőzésben. Ez egy kondicionáló antioxidáns. A lótusz virág illóolajról kimutatták, hogy serkenti a melanin szintézisét és az enzim aktivitását. Mivel az enzimek fehérjék és a hajat 90 %-ban fehérjék alkotják, a lótusz virág kivonat egy nagyon fontos tényező,ami segít megjavítani és újjáépíteni a haj felszínét. Orchidea virág kivonat: Ez a fehérjékben gazdag kivonat erősíti a hajat, intenzív hidratálást, puhaságot és rugalmasságot biztosít. Ismert, hogy képes alkalmazkodni a  legkeményebb éghajlati viszonyokhoz. Az orchidea kivonat hidratáló és védi a hajat a nedvesség elvesztésétől. Ez a súlytalan olaj a hajfelszínt kenve rugalmasságot biztosít. Orchidea kivonat hatással van az antioxidációs folyamatokra így képes megvédeni hajat a károsodástól, miközben serkenti a sejt újra növekedését.
Japán zöldtea kivonat:A Japánból származó zöldtea levelek öregedésgátló és hidratáló hatású. Segíti a kollagén és az elasztin beépülését, mely elengedhetetlen az egészsége hajszerkezethez.

Erős anioxidáns és napvédelmet biztosít.