Vastag / durva haj ápolása

LUXURY.WASH

6499 Ft / 250ml

 

Az újra feltalált LUXURY.WASH egy gazdagabb, lágyabb sampon, különösen vastag, durvaszálú haj ápolásához szükséges összetevőkkel.

5256730

A mangó vaj és a shea vaj kiváló hidratáló tulajdonságai ellensúlyozzák a tartós hajfestés és a kémiai hajkárosodás hatásait. Ez a sampon teltebbé és rugalmasabbá teszi a hajat, és az általában durva tapintású haj ruganyosabbá és kezelhetőbbé válik tőle. Ez a sampon különösen jó göndör hajra, mivel a göndör haj számára szükséges megfelelő hidro-lipid egyensúllyal rendelkezik. A buriti dió olaj, ami természetes A vitamin forrás, rugalmasságot és fényt ad a hajnak. Vastag, durvaszálú hajra. Szulfát és parabénmentes.

TULAJDONSÁGOK
Szulfát- és parabénmentes
Puhává teszi a hajat
Vastag vagy durvaszálú hajra, festett hajra
A hajat súlyosabbá és hidratáltabbá teszi
SzínvédőRugalmasságot és fényt ad a hajnakPH 6.3 – 7.0

ÖSSZETEVŐK
Buriti dió olaj: természetes A vitamin forrás. Rugalmasságot és fényt ad a hajnak.
A vitamin: antioxidáns és a sejtmegújulást segítő összetevő, amely egyenletessé teszi a hajszálakat, és fokozza a haj rugalmasságát.
Murumuru vaj: hidro-lipid egyensúlyt ad, ami hidratáltabbá és fényesebbé teszi a hajat.
Mangó vaj: kiváló hidratáló tulajdonságai ellensúlyozzák a száraz környezet hatásait.
Shea vaj: hidratálja a száraz vagy károsodott hajat a gyökerektől a hajvégekig, helyreállítja és megvédi az időjárás okozta károsodás, a szárazság és a törékenység ellen. Gyorsan és teljesen felszívódik a hajba és a fejbőrbe, és anélkül hidratál, hogy eltömítené a kutikulát. Különösen jótékony hatással van az igénybe vett és hőkezelt hajra. Visszaadja a sérült haj fényét.

LUXURY.RINSE

6499 Ft / 250ml

 

Az újra feltalált LUXURY.RINSE egy gazdagabb, lágyabb extra gazdag balzsam, különösen vastag, durvaszálú haj ápolásához szükséges összetevőkkel.

9698713

Ez a balzsam teltebbé és rugalmasabbá teszi az általában durva tapintású hajat. A LUXURY.RINSE különösen jó göndör hajra, mivel a göndör haj számára szükséges megfelelő hidro-lipid egyensúllyal rendelkezik. A túl sok nedvesség rakoncátlanul szálló hajszálakat eredményez a természetes göndör hajban. A LUXURY.RINSE összetevőit speciálisan úgy válogatták össze, hogy a durvaszálú hajnak simább megjelenést adjanak, és jól kezelhetővé tegyék. A kukui dió olaj bizonyítottan jól kezeli a kémiai dehidratáció eredményeképpen károsodott hajat. A a haj fényességét fokozó tulajdonságairól ismert murumuru vaj fokozza a haj hidratáltságát, és visszaadja természetes fényét.

TULAJDONSÁGOK
Szulfát- és parabénmentes
Kisimítja a hajat
HidratálRugalmasságot és fényt ad a hajnak
Vastag, vagy durvaszálú, festett hajra.
PH 4.5 – 5.5

ÖSSZETEVŐK
Kukui dió olaj: bizonyítottan jól kezeli a kémiai dehidratáció eredményeképpen károsodott hajat.
Buriti dió olaj: természetes A vitamin forrás. Rugalmasságot és fényt ad a hajnak.
A vitamin: antioxidáns és a sejtmegújulást segítő összetevő, amely egyenletessé teszi a hajszálakat, és fokozza a haj rugalmasságát, pálma olajból nyerik.
Murumuru vaj: hidro-lipid egyensúlyt ad, ami hidratáltabbá és fényesebbé teszi a hajat.
Shea vaj & mangó vaj: hidratálja a száraz vagy károsodott hajat a gyökerektől a hajvégekig, helyreállítja és megvédi az időjárás okozta károsodás, a szárazság és a törékenység ellen. Gyorsan és teljesen felszívódik a hajba és a fejbőrbe, és anélkül hidratál, hogy eltömítené a kutikulát. Különösen jótékony hatással van az igénybe vett és hőkezelt hajra. Visszaadja a károsodott haj fényét.